Інша реальність: як в Ірані прикривають оголених іноземних спортсменок на ТБ
Категорія
Світ
Дата публікації

Інша реальність: як в Ірані прикривають оголених іноземних спортсменок на ТБ

Інша реальність: як в Ірані прикривають оголених іноземних спортсменок на ТБ
Джерело:  online.ua

На території Ірану через жорсткі ісламські закони заборонено показувати частини жіночого тіла, через що незвично виглядають спортивні трансляції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на нещодавно оприлюднений відеоролик.

За відомою інформацією, це частина трансляції змагань з легкої атлетики. Спортсменки виступають, як і передбачено, у дуже легкій формі, тож іранське телебачення блокує їхні тіла чорними квадратами.
Різноманітні блокувальні ефекти застосували для прикриття оголених ніг та рук атлеток.

Слід зазначити, що в Ірані наразі чинна найжорсткіша цензурна система в інтернеті. Зокрема, на території країни неможливо користуватися сайтами з політичної чи сексуальної тематики.

Також під забороною різноманітні відомості про права жінок та блогінг. Під жорсткі заходи місцевої влади потрапили Facebook, Twitter та YouTube.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше уряд КНР заблокував на території країни низку відомих на міжнародному рівні ЗМІ, закривши таким чином громадянам доступ до інформаційних джерел. Це пов'язане з висвітленням події на протестних акціях з точки зору, яка відрізняється від офіційної провладної позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?