Instagram анонсував важливі зміни у своїй роботі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram анонсував важливі зміни у своїй роботі

Instagram анонсував важливі зміни у своїй роботі
Джерело:  online.ua

Керівництво Instagram намагається регулярно втілювати в життя найсміливіші ідеї, аби не втрачати своїх користувачів та отримати доступ до нової аудиторії. Ні для кого не секрет, що прямі трансляції в цій соціальній мережі стали дуже популярними під час пандемії коронавірусу та тотального крантину. Саме тому Instagram вирішив спробувати розвиватися саме у цій сфері, компанія вже навіть почала активно вдосконалювати функціональні можливості своєї платформи. Розробники офіційно заявили про декілька невеликих, але важливих змін. Instagram сфокусується на поліпшенні якості прямої трансляції. Тепер вони можуть тривати 4 години поспіль, а не 60 хвилин, як це було раніше, передає ONLINE.UA з посиланням на Аdweek.

Варто звернути увагу на те, що нововведення стане доступним для всіх користувачів за умови відсутності порушень на платформі. Окрім того, зазначається, що можна буде переглянути свої прямі трансляції в архіві, де вони зберігатимуться протягом 30 днів. Як відомо, раніше Instagram архівував лише історії. Записи можна буде також завантажити, щоб опублікувати в іншому місці. Однак тепер в IGTV з'явиться розділ "прямий ефір" для пошуку контенту в цьому форматі.

"Оскільки в цьому році люди все більше покладаються на Live, ми хочемо допомогти їм відкрити для себе новий контент, який їх цікавить, від творців, за якими вони стежать, або ні", – розповіли представники Instagram.

Окрім того, корпорація плекає надію, що ці зміни допоможуть утримувати користувачів в додатку довше.

Нагадаємо, нещодавно експерти із компанії Clario, яка спеціалізується на кібербезпеці, неочікувано для всіх опублікувала рейтинг мобільних додатків, які збирають найбільше особистої інформації про своїх користувачів. Що цікаво, найбільше даних про користувачів збирає Facebook: 70,59% персональних даних. На другій щаблині опинився Instagram з 58,82%, а на третій сходинці – популярний сервіс знайомств Tinder з 55,88%.

Як повідомляв ONLINE.UA, технологічний гігант Microsoft також готує неочікуваний сюрприз для своїх користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?