Instagram показав найпопулярніші дописи за 2021 рік
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Instagram показав найпопулярніші дописи за 2021 рік

Instagram показав найпопулярніші дописи за 2021 рік
Джерело:  online.ua

Соціальна мережа поділилася десятьма публікаціями, які отримали найбільше лайків у 2021 році. Деяким вдалося потрапити до списку аж тричі.

Джерело: E! Online

Найпопулярніші пости в Instagram

На першому місці опинився португальський футболіст Криштіану Роналду та його дружина Джорджина Родрігес. Фото, де пара оголосила про те, що очікує близнят, набрало більше 32 млн вподобань.

На другому місці – публікація американської співачки Аріани Гранде. На фото 28-річна попдіва позує у весільній сукні разом з новим чоловіком Далтоном Гомесом. Пост вподобали більше 26 млн людей.

На третій сходинці опинився пост Кайлі дженнер. На милому відео видно вдруге вагітну зірку реаліті шоу «Сімейство Кардаш'ян» та її хлопця репера Тревіса Скотта з трирічною донькою Стормі. Публікація набрала більше 24 млн лайків.

На четвертому місці – американська співачка Біллі Айліш. Її пост з новою зачіскою набрав 23 млн вподобань.

П’яте, сьоме та восьме місце отримав аргентинський футболіст Ліонель Мессі. Влітку він перейшов з іспанського клубу «Барселона» до французького «Парі Сен-Жермен». Фото, де він позує з новою уніформою, відео оголошення про перехід, а також світлина, де він позує голим торсом набрали більше 20 млн вподобань.

Шосту сходинку знову зайняла Біллі Айліш. Світлина, на якій 20-річна дівчина позує у тренчевому пальто та нюдовому корсеті для журналу Vogue, була вподобана більше 22 млн разів.

На дев’ятому місці опинилося відео, де маленька дівчинка позує разом з акторкою у костюмі русалки, яка плаває в акваріумі. Користувачка під іменем ironshoremermaid постійно перевдягається у русалку та розважає людей.

Десяту сходинку зайняло фото британського актора Тома Голланда. На ній актор, що виконує роль Людини-павука у фільмах Марвел позує разом зі своєю колегою з фільму та дівчиною Зендеєю. Пост, де Том привітав дівчину з днем народження вподобало більше 19 млн користувачів соцмережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?