Instagram опублікував перелік трендів соцмережі в 2022 році
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram опублікував перелік трендів соцмережі в 2022 році

Instagram опублікував перелік трендів соцмережі в 2022 році
Джерело:  online.ua

Instagram опублікував перелік трендів соцмережі у 2022 році. Найбільший вплив на тенденції фіксують з боку покоління Z, тобто народжених у 1997-2012 роках. 

Джерело: блог Instagram

Ця аудиторія орієнтована на майбутнє, постійно створює реальність, в якій хоче жити. Instagram – це місце, де творці тенденцій лідирують у сферы переосмислення культури, дослідженні нових територій і виведенні того, що вже існує, у несподіваних проявах. У звіті щодо тенденцій заявляють:

Щоб створити цей звіт, ми звернулися до думки Gen-Z, щоб дізнатися більше про категорії, включаючи музику, моду, красу, соціальну справедливість, позицію знаменитостей тощо.

Від позиції щодо освіти та кар’єри, до максималістичних заяв про моду, технології та інше. Все це стало основою для підсумкових результатів щодо того, що цікавить сьогоднішню молодь, яка є одним із ключових гравців віртуального світу соцмереж.

Dark Academia, освіта та індустрія краси 

COVID-пандемія внесла неабиякі корективи в домашній одяг, перебуваючи за зачиненими дверима, та, все ж, виходячи на зв'язок зі світом віртуально, користувачі хочуть виглядати красиво попри все.

Ще один тренд серед молоді 20-25 років – Dark Academia. Цей тренд в одязі, книгах та аксесуарах дозволяє візуально бути сходим на випускників престижних європейських вишів. Представники цієї субкультури носять твід та вінтажні аксесуари, користуються такими ж вінтажними книгами та іншою атрибутикою.

Зважаючи на підвищення цін на навчання в університетах, все більше молодих людей перестають вважати наявність диплому чимось необхідним та обов'язковим. 87% опитаних переконані, що людинадто багато часу приділяють роботі. залишаючи мало місця глобальним інтересам.

Танцювальні челенджі

Зумери полюбляють візуальний контент в поєднанні з музикою і готові брати участь у танцювальних челенджах.

Здоров’я

Майже половина, 48% опитаних регулярно займаються спортом, а третина опитаних 3надає перевагу медитації та іншим способам зберегти ментальне здоров’я. Експерти зазначають, що триматиметься також мода на косметику з натуральних продуктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?