Інструктор Путіна розбився на смерть на вертольоті у Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Інструктор Путіна розбився на смерть на вертольоті у Росії

Інструктор Путіна розбився на смерть на вертольоті у Росії
Джерело:  online.ua

У Московській області поблизу села Барське Солнечногорського району розбився приватний вертоліт Robinson. У результаті аварії загинули дві людини, в тому числі інструктор Володимира Путіна – 64-річний керівник Федерації надлегкої авіації Ігор Нікітін. Саме він навчав президента Росії управляти дельтапланом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «РИА Новости».

У російському МНС РФ вже підтвердили факт аварії. За словами представників відомства, вертоліт здійснив жорстку посадку. Однак, що саме було причиною катастрофи, не повідомляється. У результаті загинув пілот гелікоптера та пасажир, при цьому жертв і руйнувань на землі немає.

У Федерації надлегкої авіації РФ повідомили, що одним із загиблих був їхній керівник Ігор Нікітін. Свого часу він навчав президента Росії Володимира Путіна керувати дельтапланом під час польоту з журавлями-стерхами в 2012 році.

Відомо, що вертоліт Robinson вилетів з аеродрому Шевлін, який розташовано у 55 км від Москви. Посадка планувалась на цей же аеродром. За даними ТАСС, дозволу на політ вертольоту у пілота було.

Нагадаємо, що серед жертв авіакатастрофи на Гаваях, яка трапилася минулого місяця, був українець з Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?