Інтерпол скасував міжнародний розшук Арбузова - адвокати
Категорія
Політика
Дата публікації

Інтерпол скасував міжнародний розшук Арбузова - адвокати

Інтерпол скасував міжнародний розшук Арбузова - адвокати
Джерело:  BBC

Адвокати колишнього голови Нацбанку та екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова повідомили, що Інтерпол зняв його з міжнародного розшуку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Таким чином, Сергій Арбузов поновив своє право на вільне пересування, пояснили Сергій Ковальов та Євген Пеліхос.

Раніше зазначалося, що Арбузову повідомили про підозру у справі щодо приватизації "Укртелекому". У прокуратурі вказали, що вони проводять досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами невиконання покупцем пакету акцій ВАТ "Укртелеком" - ТОВ "ЄСУ" умов приватизації щодо створення виділеної телекомунікаційної мережі спеціального призначення (ТМСП).

Читайте також: Арбузов назвав звинувачення ГПУ "абсурдними"

Адвокати Арбузова заявили, що він не вчиняв ніяких злочинів.

"У ГПУ сподіваються на реванш і оголошення нашого клієнта у міжнародний розшук тепер у іншій надуманій справі Укртелекому", - йдеться в заяві адвокатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 травня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру колишньому першому віце-прем’єр-міністру України Сергію Арбузову у розтраті державних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?