Інтерпол відмовився розшукувати Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Інтерпол відмовився розшукувати Онищенка

Інтерпол відмовився розшукувати Онищенка

Інтерпол відмовився оголошувати в розшук депутата-втікача Олександра Онищенка, якого Національне антикорупційне бюро (НАБУ) підозрює в газових махінаціях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Як розповів виданню речник Нацполіції Ярослав Таркало, Комісія з контролю за файлами Інтерполу на 99 сесії прийняла рішення відмовити в оголошенні в розшук Онищенка. Цю інформацію українське бюро Інтерполу передало до НАБУ.

Читайте також: У ГПУ прокоментували заяву Онищенка про отримання політпритулку від однієї з країн ЄС

Водночас сам Онищенко в коментарі виданню зазначив, що поки нічого не знає про рішення Інтерполу.

Нагадаємо, Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажі природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генеральна прокуратура України направила компетентним органам Іспанії документи, необхідні для початку процедури екстрадиції в Україну матері нардепа-втікача Олександра Онищенка - Інеси Кадирової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?