Інтервали між масованими ракетними атаками Росії зростатимуть – ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Інтервали між масованими ракетними атаками Росії зростатимуть – ГУР

Інтервали між масованими ракетними атаками Росії зростатимуть – ГУР
Джерело:  online.ua

Інтервали між російськими обстрілами ставатимуть більшими, і найближчим часом ворогу навряд чи вдасться відновити попередню інтенсивність атак. У Росії "критично низькі" запаси.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Росія зменшує кількість ракетних обстрілів

Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону заявив, що у РФ "критично низькі" запаси багатьох видів ракетних озброєнь.

До останньої масованої атаки загарбники готувалися місяць. Це пов'язано з тим, що росіяни намагаються надолужити витрати боєприпасів через виробництво, але виробляти в належній кількості вони не можуть. "Калібрів" у них залишилося 7% від кількості, що була на початку повномасштабної агресії. Не можуть вони надолужити навіть через виробництво ті витрати,
– заявив Юсов.

У Росії немає ресурсів щотижнево влаштовувати масовані ракетні атаки

9 березня Російська Федерація здійснила чергову масовану ракетну атаку на Україну, випустивши 80 ракет різного типу, зокрема 6 дефіцитних "Кинджалів".

Ракет такого типу у Росії є лише приблизно 40 одиниць.

План знищення енергетичної інфраструктури України окупантам реалізувати не вдалося й, цілком можливо, ніколи й не вдасться, - зазначив російський опозиційний журналіст Майкл Накі.

Протягом останніх місяців стало зрозуміло, що у країни-агресорки уже немає ресурсів щоденно або щотижнево влаштовувати масовані ракетні атаки.

Що важливо розуміти, останній такий удар відбувся ще три тижні тому. Погода тепер також на боці українців, адже стає дедалі тепліше й байками про те, що "українці замерзнуть" більше нікого не налякаєш.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?