Інтимна справа: Арахамія нарешті прокоментував скандал в партії Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Інтимна справа: Арахамія нарешті прокоментував скандал в партії Зеленського

Інтимна справа: Арахамія нарешті прокоментував скандал в партії Зеленського

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія стверджує, що його соратники не брали хабарів за рішення в комітетах, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Всі хочуть побачити якийсь розкол "Слуги народу" – такого немає. У нас нормальна монобільшість. Ви ж бачите, як ми голосуємо", – сказав він на брифінгу і наголосив, що розколу немає, хоча є дискусії.

Арахамія наголосив, що поліграфи буде два.

"Один сьогодні – показовий, другий – один для всіх, щоб не було інсинуацій. Я взагалі не хотів, щоб це було як зараз: уся країна бачить, як ми проходимо поліграф. Ми хотіли внутрішнє обговорення, потім пан Лещенко чи хтось про це написав – і почали якісь інтриги, скандали, розслідування. Це така інтимна справа всередині фракції – ми хотіли самі її вирішити спокійно і непублічно. Але якщо публічно – давайте робити це максимально публічно", – сказав він.

Політик також зазначив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за інформацією ЗМІ – це ще не значить, що будуть підстави для підозри.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Дубінський та Арахамія посперечалися у Facebook. Очільник "Слуги народу" дорікнув колезі, що той ніби підіймає хайп для покриття когось іншого, але сумнівів у його особистій прозорості немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?