Інцидент з перебіжчиком у зоні АТО: Міноборони прояснило ситуацію
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з перебіжчиком у зоні АТО: Міноборони прояснило ситуацію

Інцидент з перебіжчиком у зоні АТО: Міноборони прояснило ситуацію
Джерело:  mediarnbo.org

Стали відомі нові подробиці страшного інциденту в зоні АТО, коли солдат убив свого командира, і, захопивши зброю, пішов до бойовиків ЛНР.
Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA.
«У Новотошківському районі, на Бахмутськой трасі, що на Луганському напрямку, скоєно злочин - солдат убив сержанта. Намагаючись уникнути відповідальності, він зник з позиції на БМП (Бойовий машині піхоти - Ред.) і намагався перетнути лінію фронту, щоб сховатися на окупованій території», - заявив він.
Лисенко додав, що «майже одразу вбивця потрапив в ДТП і продовжив рух пішки, прихопивши з собою кулемет».

Читайте також: У бойовиків ДНР йде війна з дезертирами, є загиблі
«Це тяжкий злочин підпадає відразу під кілька статей Кримінального кодексу, і його розслідує військова прокуратура. Інших подробиць з цього приводу поки немає», - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше про цей інцидент повідомив відомий волонтер Роман Донік: «Швидше за все, він для цього і пішов в ЗСУ. Прийшов через Красноармійський військкомат. Сам з Одеси. Росіянин. Дочекався, коли товариші по службі поїхали у справах, поранив з автомата, а потім добив ножем командира взводу».
Також він додав, що українські військові відразу відреагували, підключили міномети, і їм вдалося відбити БМП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?