Іран може передати Росії дрони Mohajer-6. Що про це відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Іран може передати Росії дрони Mohajer-6. Що про це відомо

Іран може передати Росії дрони Mohajer-6. Що про це відомо
Джерело:  online.ua

За інформацією речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, Росія може отримати від Ірану не тільки дрони-камікадзе типу Shahed, а ще й безпілотники Mohajer-6.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про наміри Ірану передати Росії БпПЛА Mohajer-6 

За словами Ігната, Іран регулярно поставляє Росії партії ударних БпЛА. Це, зокрема, підтверджують регулярні перельоти військово-транспортних літаків з Тегерану до Москви.

Речник ПС ЗСУ також зазначив, що фіксуються перевезення морським шляхом Каспійським морем. Йдеться про Астрахань й Махачкалу, які без проблем приймають вантажі з Ірану.

Ігнат підкреслив, що наразі все зводиться до того, які обсяги власних БпЛА Іран готовий надавати Росії, чи зможуть в РФ налаштувати власне виробництво дронів.

Зрештою, співпраця Ірану із Москвою триває, не лише Shahed, можливо й інші типи БПЛА будуть доставлятися на територію держави–окупанта, скажімо такі, як Mohajer-6, - підкреслив Ігнат.

Що відомо про результати роботи ППО під час нічної атаки армії РФ по Україні

За інформацією представників Повітряних сил, у ніч на 3 липня російські окупанти атакували Україну іранськими ударними дронами типу "Shahed" й крилатими ракетами "Калібр". Усі повітряні цілі було знищено.

У ПС ЗСУ зазначають, що уски восьми "Shahed" здійснювались з південно-східного напрямку, а трьох крилатих ракет "Калібр" - з Чорного моря.
ППО працювала у різних регіонах України, зокрема в зонах відповідальності повітряних командувань "Південь", "Схід" та "Центр".

Усі повітряні цілі - 8 ударних БпЛА "Shahed-136/131" та 3 крилаті ракети "Калібр" знищено! - зазначили в пресслужбі Повітряних сил.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?