Іран перевірив скасування санкцій на зарубіжні активи
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Іран перевірив скасування санкцій на зарубіжні активи

Іран перевірив скасування санкцій на зарубіжні активи
Джерело:  Associated Press

Глава центрального банку Ірану повідомив, що були успішно переведені деякі з його заморожених раніше активів для того, щоб гарантувати, що фінансові санкції були повністю зняті відповідно до історичної ядерної угоди, передає ONLINE.UA з посиланням на AP.
Згідно державному телебаченню, Сейф повідомив у вівторок, 19 січня, що Іран передав активи з банків у Японії і Південної Кореї в інші банки в Німеччині та Об'єднаних Арабських Еміратах.
Сейф каже, що зняття санкцій на вихідних, після того як ООН підтвердила виконання Іраном умов ядерної угоди, дасть Тегерану доступ до $32 млрд зарубіжних активів.
Президент Рухані заявив, що зараз, коли санкції були зняті, Іран повинен подвоїти зусилля із залучення іноземних інвестицій та лібералізації своєї економіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?