Іран потужно вдарив по військовим США ракетами: з'явилися моторошні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Іран потужно вдарив по військовим США ракетами: з'явилися моторошні фото

Іран потужно вдарив по військовим США ракетами: з'явилися моторошні фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові моторошні фото наслідків потужного удару Ірану по військових базах США Ейн-аль-Асад. На кадрах показано місце попадання іранської ракети. Відповідні фото опублікував в Twitter журналіст BBC Квентін Саммервіл, передає ONLINE.UA.

"Наслідки іранського нападу на авіабазу Ейн-аль-Асад в Іраку. Це сталося у відповідь на вбивство Америкою головного іранського генерала Касема Сулеймані. Жертв не було", - підписав репортер фото.

Нагадаємо, Іран завдав потужного удару по військових об'єктах США в Іраку в ніч на 8 січня. Іранські військові назвали його відповіддю на загибель в Багдаді генерала Касема Сулеймані, якого вбили за наказом президента США Дональда Трампа. За даними Пентагону, з території Ірану було випущено близько 15 балістичних ракет. Тоді повідомлялося, що Тегеран планував убити людей і завдати серйозної шкоди військовій інфраструктурі США, але пізніше стало відомо, що Іран попередив американських військових про підготовлюваний удар, щоб вони встигли сховатися.

Напередодні стало відомо про ще один удар по авіабазі з військовими США на півночі Іраку. За даними іракських військових, 8 ракет "Катюша" були випущені по військовому об'єкту, приблизно в 80 км на північ від столиці Багдада. В результаті поранення отримали чотири іракських військових, з них два офіцери. Хто стоїть за атакою поки невідомо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп обурено звернувся до Ірану. Він закликав Тегеран не вбивати людей, які вийшли на масові протести через збитий український літак. При цьому, кажучи про переговори з Іраном, Трамп підкреслив, що йому абсолютно байдуже чи піде на них Тегеран.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?