Ірина Білик опинилася в епіцентрі гучного скандалу - перший коментар співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ірина Білик опинилася в епіцентрі гучного скандалу - перший коментар співачки

Ірина Білик опинилася в епіцентрі гучного скандалу - перший коментар співачки
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ірина Білик опинилася в центрі скандалу після того, як виступила на концерті в Харкові. Ситуацію, що склалася, зірка прокоментувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Відомо, що після заходу глядачі звернулися в поліцію із заявою про те, що їх обдурили, і організатори відмовляються повертати гроші за квитки. Фанати, які прийшли на заявлений концерт Ірини Білик, виявилася незадоволена тим, що співачка виконала всього три композиції, а в інших номерах брали участь діти.

Ірина Білик запевняє, що у всьому винні недобросовісні організатори, які не повідомили глядачів про те, що даний концерт не сольний.

"Прикро, що організатор мого виступу в Харкові так нахабно і жадібно обдурив улюблену і шановану мною аудиторію... наші домовленості обмежувалися трьома піснями. Про жоден сольний концерт не йшлося", - написала артистка.

Зірка зізналася, що дуже розлючена і ледве стримується, щоб не опублікувати імена організаторів злощасного концерту.

"Попереду у мене грандіозний тур і там, обіцяю, ми з вами відірвемося на повну!" - підсумувала Ірина Білик.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка і ведуча  Альона Вінницька нарешті пояснила,  чому зробила тривалу творчу паузу. Красуня зізналася, що мала емоційне виснаження та лікувалась у психіатричній клініці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?