Лежала в психіатричній лікарні: українська співачка зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лежала в психіатричній лікарні: українська співачка зважилася на відверте зізнання

Лежала в психіатричній лікарні: українська співачка зважилася на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка і ведуча Альона Вінницька нарешті пояснила, чому зробила тривалу творчу паузу. Красуня зізналася, що мала емоційне виснаження та лікувалась у психіатричній клініці, передає ONLINE.UA з посиланням на "Отдохни".

Колишня солістка "ВІА Гри" зазначила, що причиною для звернення до фахівців стало емоційне вигорання. Тому у 2014 році Альона Вінницька взяла творчу паузу та вирішила відновити гармонію у своєму житті.

"Я в шоу-бізнесі майже 20 років. За цей час людина може втомитися, виснажитися. І я не просто артист, а ще й автор-виконавець – сама все собі писала, за винятком роботи в групі "ВІА Гра". Настає такий час, коли втомлюєшся. Психологи називають це дуже модними словами: "людина перегоріла". Напевно, те ж саме п'ять років тому відбулося і зі мною", – зізналась Альона Вінницька.

За словами артистки, до госпіталізації вона не могла адаптуватись до звичайного ритму життя. Альона Вінницька, яка звикла до постійних гастролей, подорожей і зйомок складно сприймала тихі будні.

"Коли у мене скоротився гастрольний графік, було складно знайти себе в побуті. Зрозуміла, що не знаю, що потрібно робити вдома. Це був чудовий життєвий досвід. Він вправляє мізки. Я зрозуміла і прийняла все, що сталося зі мною в житті. Змінилася, набула нових навичок, прийшла життєва мудрість", - розповідає співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний канадський співак Джастін Бібер перед весіллям з моделлю Хейлі Болдуін зізнався, що  вживав важкі наркотики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?