Іспанія ухвалила безпрецедентне рішення щодо футболу через COVID-19
Категорія
Спорт
Дата публікації

Іспанія ухвалила безпрецедентне рішення щодо футболу через COVID-19

Іспанія ухвалила безпрецедентне рішення щодо футболу через COVID-19
Джерело:  online.ua

Представники Ла Ліги та Королівської федерації футболу Іспанії вирішили зупинити усі спортивні заходи через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву організацій.

Безпрецедентність рішення — у його терміні. Заборону ввели на безстроковій основі. Таким чином, буквально зупиненим опинився весь професійний футбол країни.

"Професійні змагання з футболу в Іспанії припинені до тих пір, поки компетентні органи уряду Іспанії та Генеральна державна адміністрація не вважатимуть, що вони можуть бути відновлені, і це не становить ніякого ризику для здоров'я людей", - констатували у федерації.

Нагадаємо, на території королівства зареєстрували понад 28 тисяч хворих на новий коронавірус. Протягом доби у неділю, 22 березня, сталися 462 смертельні випадки.

Іспанія стала другою за ступенем ураженості країною Європи. На першому місці — Італія.

Відомо, що в Іспанії багато професійних спортсменів чи тренерів потрапили під удар коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олімпіада 2020 року, яка повинна початися в Токіо 24 липня, опинилася під загрозою зриву. Через пандемію коронавірусу оргкомітет вже розробляє плани про перенесення Ігор. Олімпійські ігри можуть перенести на місяць, 45 днів, на 2 021 і навіть на 2022 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?