Іспанський клуб, фанати якого образили Зозулю, отримав серйозний штраф
Категорія
Спорт
Дата публікації

Іспанський клуб, фанати якого образили Зозулю, отримав серйозний штраф

Іспанський клуб, фанати якого образили Зозулю, отримав серйозний штраф

Футбольний клуб "Райо Вальєкано" зобов'язали сплатити штрафні санкції за образи його фанатів на адресу українського футболіста Романа Зозулі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За цькування форварда "Альбасете" інша команда сплатить 18 тисяч євро. Також її чекає закриття частини секторів Естадіо де Вальєкас на наступні два матчі.

Окрім того, буде доведено до завершення зірваний раніше матч "Райо Вальєкано" - "Альбасете". Він пройде з порожніми трибунами.

Нагадаємо, Зозуля - палкий патріот, який не забуває свою країну навіть під час перебування за кордоном. Він висловлював підтримку ЗСУ та Україні загалом.

Така поведінка викликала критику з боку ультралівих ультрас в Іспанії. Вони звинуватили Зозулю у нібито нацистських симпатіях. За непідтвердженими даними з місцевих медіа, одним з приводов стала футболка українця з тризубом. Цей символ "фанати" назвали неонацистським.

Як повідомляв ONLINE.UA, на підтримку Романа Зозулі виступив особисто президент Володимир Зеленський. Він назвав того класним футболістом й справжнім патріотом, якому готовий "потиснути руку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?