Зеленський несподівано звернувся до Зозулі - реакція президента на скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський несподівано звернувся до Зозулі - реакція президента на скандал

Зеленський несподівано звернувся до Зозулі - реакція президента на скандал
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський несподівано відреагував на скандал, у який втягнули Романа Зозулю - нападника іспанського клубу "Альбасете". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За словами державного лідера, на боці Зозулі стоїть уся країна.

"Ти не тільки класний футболіст, ти справжній патріот, який любить свою країну та допомагає нашим військовим. Ми з тобою! Тисну руку!" - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зозулю іспанські ліворадикальні ультрас обізвали нацистом та повторюють ці обвинувачення буквально на кожному футбольному матчі. Новий скандал спалахнув під час гри між іспанськими клубами "Альбасете" та "Райо Вальєкано". Цікаво, що Зозуля раніше знаходився у складі останнього, але під тиском ультрас його передали в іншу команду.

Причина цього спортивного цькування - підтримка футболістом ЗСУ та патріотичне ставлення до країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство закордонних справ України на офіційному рівні відреагувало на інцидент з нещодавнім матчем. Гру було скасовано через поведінку фанатів. Українська сторона назвала це обурливим та ганебним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?