Історія робить новий поворот: українські воїни записали потужний гімн ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Історія робить новий поворот: українські воїни записали потужний гімн ООС

Історія робить новий поворот: українські воїни записали потужний гімн ООС
Джерело:  online.ua

У День захисника України військові нашої країни презентували свій новий гімн, який отримав назву "Марш ООС". Автором потужної пісні став офіцер Володимир Патола, якій і зараз проходить службу в районі ООС, а музику до маршу написав колишній акордеоніст і клавішник групи "Мандри" Леонід Белей. Зворушливе відео з новим маршем українських воїнів було опубліковано пресслужбою ООС, передає ONLINE.UA.

"Ми ворога б'ємо, як прадіди били, історія робить новий поворот. Шеврон нарукавний - "Об'єднані сили" - відмінність того, хто в душі патріот", - співають українські військові в марші.

У штабі ООС повідомили, що у солдатів і офіцерів давно зріла думка створити свою пісню, можливо марш або навіть гімн, яка б стала своєрідним паролем, що об'єднує всіх захисників України. І ця пісня з'явилася у вересні 2019 року і стала символом бойового братерства учасників і ветеранів АТО/ООС. До запису пісні приєдналися музиканти групи "Широкий лан" Святослав Бойко та Олександр Козинець, а також звукорежисер Андрій Обод.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні 14 жовтня відзначають три свята - Покров Пресвятої Богородиці, День козацтва і День захисника України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?