Італійці подякували українським лікарям за допомогу - зворушливе відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Італійці подякували українським лікарям за допомогу - зворушливе відео

Італійці подякували українським лікарям за допомогу - зворушливе відео
Джерело:  online.ua

Вже третій тиждень українські медики допомагають італійським лікарям в боротьбі з коронавірусом. Італійці потужно подякували українським колегам за те, що вони в складний момент, незважаючи на ситуацію в своїй країні, вирушили рятувати життя громадян Італії. Зворушливе відео з подякою українським лікарям і медикам з інших країн опублікувала пресслужба регіональної влади Ломбардії, повідомляє ONLINE.UA.

"Просто спасибі. Від губернатора Аттіліо Фонтана і всіх жителів Ломбардії за солідарність, отриману від багатьох країн, які вирішили стати поруч з Ломбардією в цій битві", - йдеться у відео, в якому, крім України, згадуються Китай, Росія і Польща.

Нагадаємо, 20 українських медиків вирушили до Італії 4 квітня для надання допомоги італійським лікарям в боротьбі з коронавірусом. Вони повинні були пробути в Італії 14 днів, але українська влада прийняла рішення продовжити їх перебування там ще на тиждень, до 25 квітня. Про це офційний Київ попросила італійська сторона, яка не втомлюється дякувати Україні за надану допомогу.

Раніше ONLINE.UA публікував видовищне відео, як італійці зустріли українських медиків, що прибули їм на допомогу. Зі своїх балконів в бізнес-центрі Неаполя вони на повну потужність включили пісні Руслани і вигукували слова подяки на адресу українських лікарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?