Іванка Трамп осоромилась через привітання Бориса Джонсона
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Іванка Трамп осоромилась через привітання Бориса Джонсона

Іванка Трамп осоромилась через привітання Бориса Джонсона
Джерело:  online.ua

Донька президента США Дональда Трампа Іванка допустила прикру помилку в привітанні Бориса Джонсона, якого сьогодні було обрано прем’єр-міністром Великої Британії. Помилка, яка б залишилась непоміченою для учня середньої школи, викликала хвилю кепкувань у мережі. Адже 38-річна Іванка, як повідомляє ONLINE.UA, вчилась у двох університетах, а один з них – Пенсильванський закінчила з відзнакою.

Отже, Іванка Трамп сьогодні у своєму Twitter вирішила написати привітання Борису Джонсону, поздоровивши його з тим, що він очолить уряд Об’єднаного Королівства (United Kingdom). Однак при написанні вона помилилася, опублікувавши United Kingston. І хоча невірний пост негайно видалили, вже було пізно – його скріншоти миттєво розійшлися мережею.

Річ у тім, що Kingston – це столиця Ямайки. Користувачі відразу почали жартувати над публікацією Іванки, пригадували, як її батько Дональд Трамп нещодавно зробив аналогічну помилку в Twitter, назвавши принца Уельського (Wales) «принцем китів» (Whales).

Дехто навіть пожартував, що Борис Джонсон буде радий зустрітися з президентом Сполучених стейків (United Steaks).

Нагадаємо, що буквально позавчора Іванка Трамп вже була в центрі уваги преси, через гру у баскетбол у вечірньому вбранні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?