Іванка Трамп зіграла в баскетбол в елегантній сукні і на підборах
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іванка Трамп зіграла в баскетбол в елегантній сукні і на підборах

Іванка Трамп зіграла в баскетбол в елегантній сукні і на підборах
Джерело:  online.ua

Донька глави Білого дому Іванка Трамп, яка крім родинних зв’язків має вплив на свого батька в якості радниці з деяких питань, включаючи екологію, нещодавно відвідала штат Колорадо. Однак під час зустрічі в одному з місцевих університетів вона зробила помилку – спробувала зіграти в баскетбол на високих підборах.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram-аккаунт alwaysivanka, дочка президента США не розгубилась і спробувала навіть влучити м’ячем у баскетбольне кільце.

Незважаючи на нелюбов до Дональда Трампа з боку переважної більшості голлівудських знаменитостей, до Іванки в Америці ставляться з великою цікавістю та повагою, відмічаючи її стиль та ерудицію у багатьох питаннях. Тому її бажання зіграти у баскетбол у вечірній сукні нікого, крім фотографів, не бентежить.

38-річна Іванка Трамп є випускницею школи Chapin School та коледжу Choate Rosemary Hall. Також вона закінчила з відзнакою Пенсільванський університет. Крім модельного бізнесу та письменництва Іванка працює віце-президентом компанії Trump Organization.

Нагадаємо, що нещодавно канцлер Німеччини Агнела Меркель засудила ксенофобські твіти Трампа про жінок. Вони були адресовані чотирьом конгресвумен, які є представницями національних меншин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?