Ізоляція сотень людей: у Чернівецькій області вдалися до жорсткого рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Ізоляція сотень людей: у Чернівецькій області вдалися до жорсткого рішення

Ізоляція сотень людей: у Чернівецькій області вдалися до жорсткого рішення
Джерело:  online.ua

Чернівецька обласна державна адміністрація звернулася до місцевого населення зі спеціальним закликом на тлі поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву очільника відомства Сергія Осадчука.

За його словами, до регіону повернулися близько 1500 українців, які напередодні відвідували інші країни, де зафіксували значні спалахи вірусу.

"Ми сподіваємося на солідарність мешканців Чернівців, міської влади, щоб вони також долучилися до обліку таких осіб, оскільки відомості з Чернівців поки відсутні. Кожна така особа може бути потенційно тією особою, яка переносить цю інфекцію. Нагальне прохання до всіх максимально ізолюватися і залишатися вдома", - пояснив Осадчук під час брифінгу 20 березня.

Голова ОДА зазначив, що таким людям слід перебувати в ізоляції наступні два-три тижні. Це забезпечить інших людей від отримання інфекції.

Також відомо, що з боку міської ради не надавався персональний список осіб, які повернулися додому з тимчасово небезпечних країн.

Нагадаємо, станом на 20 березня в Україні зареєстрували 26 випадків інфекції COVID-19. Також відомо про три смерті від нової загрози.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент Володимир Зеленський терміново звернувся до очільників облдержадміністрацій та мерів великих міст. Він вимагає, щоб вони збільшили кількість маршруток, автобусів і тролейбусів. Про головні завдання для регіональних керівників президент проінформував у традиційному зверненні до громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?