Ізраїль несподівано звернувся до України - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Ізраїль несподівано звернувся до України - що сталося

Ізраїль несподівано звернувся до України - що сталося
Джерело:  online.ua

Ізраїль звернувся до України із заявою про подяку після евакуації з китайського Уханя ізраїльського громадянина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт міністра закордонних справ Ісраеля Каца та іноземні медіа.

За його словами, ця подія свідчить про міцні відносини між країнами.

"Ізраїль високо цінить зусилля українського уряду під час евакуації ізраїльського громадянина Томера Звулуна з Уханя. Це ще один приклад сильних відносин між державами", - зазначив він.

Медіа проінформували, що ізраїльтянин мешкав у провінції Хубей, щоб займатися там мистецтвом кунг-фу. Після спалаху невідомого коронавірусу він звернувся до посольства своєї країни із проханням відправити його додому.

Українські партнери вирішили допомогти у цій ситуації.

Лайнер з 45 українцями приземлився на батьківщині у четвер, 20 лютого. На борту також знаходилися 27 іноземців. Їх звільнять після проходження двотижневого карантину у медцентрі МВС на Полтавщині.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні населення Нових Санжар, де планували розмістити евакуйованих, влаштувало сутички із правоохоронцями. Вони намагалися заблокувати дорогу до медцентру. Червоний Хрест у зв'язку з цим анонсував відправку гуманітарної місії до селища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?