Ізраїльське видання назвало Зеленського найвпливовішим євреєм світу в 2022 році
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїльське видання назвало Зеленського найвпливовішим євреєм світу в 2022 році

Ізраїльське видання назвало Зеленського найвпливовішим євреєм світу в 2022 році
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішим євреєм 2022 року за версією ізраїльського видання The Jerusalem Post.

Джерело: The Jerusalem Post

Зеленського назвали найвпливовішим євреєм

Зеленський випередив прем'єр-міністра Ізраїлю Яіра Лапіда, який посів друге місце у рейтингу, та прем'єр-міністерку Франції Елізабет Борн, яка перебуває на третьому місці.

На четвертому місці перебуває посол США в Ізраїлі Том Найдс, на шостому – експрем’єр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу.

Також до рейтингу з 50 позицій уійшли Держсекретар США Ентоні Блінкен, американська бізнес-леді та голова Disney General Entertainment Content Дана Волден, американський бізнесмен, спадкоємець компанії Estée Lauder і президент Світового єврейського конгресу Рональд Лаудер та інші.

Цього року ми прагнули створити список, який демонстрував би різноманіття єврейської нації, водночас висвітлюючи людей із усіх верств суспільства – уряду, мистецтва, медицини, літератури та науки, - пише видання.

З гострим поглядом артиста на важливість оптики Зеленський почав носити виключно оливково-зелені футболки. Він вирушив у світове турне через Zoom, щоб нагадати західним урядам про їхню недостатню допомогу для відбиття Росії, адаптувавши промову відповідно до історії та проблем кожної столиці, - пише про Зеленського видання.

Сам Зеленский раніше казав, що шокований тим, що Ізраїль з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну не надав Києву жодної допомоги.

Я шокований. Не розумію. Ізраїль нам нічого не дав, нічого, нуль... Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію про те, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни, - сказав він.

Зеленський підкреслив, що не звинувачує лідерів, але констатує факт.

Нагадаємо, що у травні президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною 2022 року за версією американського журналу Time.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?