Кремль ще на початку вересня визначив результати псевдо-референдумів
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль ще на початку вересня визначив результати псевдо-референдумів

Кремль ще на початку вересня визначив результати псевдо-референдумів
Джерело:  online.ua

Представники СБУ зазначають, що Кремль ще на початку вересня визначився із результатами так званих "референдумів" на окупованих територіях України.

Джерело: Facebook-сторінка СБУ

Кремль перетворив власні псевдо-референдуми на цілковитий фарс 

Служба безпеки оприлюднила розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у "керівництві "ЛДНР".

Мені сестра зателефонувала: у них друзі, ну їх, виходить, куми... Дочка працює в міністерстві соціальної політики "ДНР". Вона все знає. Вона сказала: "Ще на початку вересня підписані були документи про входження "ДНР" в адміністративних межах Донецької та Луганської області, входження їх до складу російської федерації". Усе. Україна буде бити, відбивати. А ці будуть говорити про те, що це територія Росії і теж будуть гатити, і все. Ну, хто доведе - хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не запитали, за людей усе вирішили. Життя, долі покалічили, поламали, - зазначається в одній з перехоплених телефонних розмов.

Між тим представники Мінінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляють, що спостерігачами на псевдо-референдумах, влаштованих Кремлем виступають представники 8 країн.

Окупаційна російська влада цими днями робить неабиякі спроби за будь-яку ціну провести на тимчасово окупованих територіях свої псевдореферендуми. Для цього навіть покликала іноземних спостерігачів, - зазначають представники міністерства.

За інформацією міністерства, у фейковому "референдумі" брали участь представники Білорусі, Сирії, Єгипту, Бразилії, Венесуели, Уругваю, Того, ПАР.

Закликаємо правоохоронні органи розслідувати факти проведення фейкових "референдумів", зокрема, легітимність в’їзду, перебування і здійснення будь-якої діяльності так званих іноземних спостерігачів на тимчасово окупованих українських територіях, - зазначають у відомстві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?