Jerry Heil прокоментувала можливу участь в шоу "Холостяк"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Jerry Heil прокоментувала можливу участь в шоу "Холостяк"

Jerry Heil прокоментувала можливу участь в шоу "Холостяк"
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Jerry Heil стверджує, що для участі в шоу "Холостяк" вона занадто екстравагантна. За словами дівчини, романтичних висловлювань, які зазвичай можна почути під час проєкту від дівчат, від неї доведеться довго чекати.

Джерело: Інстаграм Jerry Heil

Jerry Heil прокоментувала можливу участь в "Холостяку"

Молода співачка прокоментувала ймовірну участь в проєкті "Холостяк". Такий допис неабияк зацікавив 174-тисячну аудиторію її підписників.

Дівчина звернула увагу на те, що для такого шоу вона занадто екстравагантна. Jerry Heil нестандартно одягається, її пісні мають оригінальні рими.

"З пофігістичним ставленням до життя, слізних коментарів, наприклад: "Чому не я стала улюбленицею пана султана?", від мене доведеться довго чекати", – написала в дописі Jerry Heil.

Не забула співачка висловитися й про участь в "Холостячці". Jerry Heil зізналася, що таке шоу було б лише для того, щоб потішити країну.

"Це була б перша незаймана холостячка-сироїдка, яка молиться перед їжею та відмовляється від побачень, бо в неї релізи. А уявляєте, якби я вкінці ще заміж вийшла?", – зазначила артистка.

На її допис миттєво відреагували фанати. Вони не приховують, що із задоволенням б дивилися "Холостяка" чи "Холостячку", якби у цих шоу брала участь саме Jerry Heil.

"Ти занадто щира для цього шоу, але я б залюбки подивилися, як ти будеш шукати там кохання; Я хочу бути одним з учасників цього шоу!; Це єдиний "Холостяк", який я б дивилася!; За таку "Холостячку" варто було б позмагатися!; Ти справді віриш, що там можна знайти своє кохання? Я - ні; "Іди на шоу! Точніше, ти туди підеш, це не обговорюється!", - коментують допис співачки фанати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?