Кабмін не збирається на засідання вже два тижні: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін не збирається на засідання вже два тижні: що відбувається

Кабмін не збирається на засідання вже два тижні: що відбувається
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Кабінет Міністрів України знову не проводитиме засідання найближчої середи. Про це сьогодні повідомив прес-секретар прем’єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

«Цього тижня засідання уряду під головуванням прем’єра не буде», – заявив чиновник в понеділок уранці.

За словами Рябчука, голова уряду Гройсман, як і минулого тижня, перебуває в офіційній відпустці.

Відомо, що засідання Кабінету міністрів України попереднього тижня, 29 липня – 4 серпня, теж не проводилося.

24 липня президент Володимир Зеленський звернувся до Кабінету міністрів з офіційним проханням звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської адміністрації. Вже за два дні, 26 липня, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд розгляне це питання на своєму найближчому засіданні. Однак воно не було проведено через початок відпустки керівника Кабміну.

Нагадаємо, що Віталій Кличко з сьогоднішнього дня теж перебуває у відпустці до кінця цього тижня. Раніше він повідомив, що у разі свого звільнення з посаду голови КМДА подасть до суду. На переконання столичного мера, його можливе звільнення незаконне, оскільки згідно рішення Конституційного суду посаду КМДА має обіймати обраний киянами міський голова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?