Мер Києва Кличко виїхав за межі України
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Києва Кличко виїхав за межі України

Мер Києва Кличко виїхав за межі України
Джерело:  online.ua

Сьогодні вранці міський голова Києва вилетів за межі України. Про це стало відомо у соціальних мережах після появи фотографії, де Віталій Кличко знаходиться у салоні літака, інформує ONLINE.UA.

За словами авторки посту, фотографія разом з київським мером у пасажирському лайнері була зроблена сьогодні вранці, 4 серпня, близько 8:00.

«З чемпіоном світу з боксу на борту. Гарний початок відпустки», – йдеться у записі.

На знімку видно, що Кличко одягнений зовсім неофіційно – в звичайну футболку. Судячи за інформацією онлайн-табло обох київських аеропортів, на момент появи фотографії Кличко міг летіти в Анталію (Туреччина) або Таллінн (Естонія).

Пізніше інформація щодо раптового від’їзду Віталія Кличко прояснилась. За даними УНІАН, київський мер відбув у відпустку. Відповідне розпорядження він написав ще 2 серпня. Згідно документу, Кличко перебуватиме на відпочинку лише 5 робочих днів – з 5 по 9 серпня.

Нагадаємо, що кілька днів тому український сегмент інтернету сколихнула новина про те, що колишній президент Петро Порошенко теж виїхав за межі України. Причому відомий в політичних колах експерт Михайло Погребинський впевнений, що Порошенко залишив країну назавжди, оскільки нібито боїться кримінального переслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?