У кума Путіна вважають, що Порошенко більше не повернеться в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У кума Путіна вважають, що Порошенко більше не повернеться в Україну

У кума Путіна вважають, що Порошенко більше не повернеться  в Україну
Джерело:  online.ua

Політтехнолог Михайло Погребинський, який вважається тісно пов’язаним з партією Віктора Медведчука «Український вибір», вважає, що Петро Порошенко більше не повернеться в Україну. Про це він вчора розповів на телеканалі NewsOne, інформує ONLINE.UA.

За словами Погребінського, він має інформацію, що Порошенко вилетів через Стамбул у Дубай, «а далі його слід було втрачено». При цьому за декілька днів до цього з України виїхала родина екс-президента.

Також, як заявив політтехнолог, «перед своїм від’їздом Порошенко перевів у готівку півтонни стодоларових банкнот».

Михайло Погребинський стверджує, що колишній глава держави втік з країни через те, що йому загрожує кримінальна відповідальність по 11 провадженням, відкритих Державним бюро розслідувань.

Як відомо, Порошенко у понеділок вилетів з країни чартерним рейсом у Туреччину. За словами екс-президента, він поїхав разом з сім’єю у відпустку. Повернення Петра Порошенка до Києва слід очікувати не пізніше, ніж 23 серпня, оскільки наступного дня на Хрещатику пройдуть урочистості з нагоди Дня Незалежності, в яких він пообіцяв взяти участь.

Михайло Погребинський – відомий в Україні політконсультант, який давно співпрацює з проросійськими силами. З 2002 по 2004 роки він займав посаду радника глави Адміністрації президента Віктора Медведчука. У 2004 році був радником у виборчому штабі кандидата в президенти Віктора Януковича.

У 2012-2014 роках Погребинський активно співпрацював з громадським рухом «Український вибір» Віктора Медведчука, з жовтня 2014 до грудня 2016 року – був колумністом прокремлівського сайту «Лента.ру».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?