Порошенко із сім’єю вилетів за кордон
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко із сім’єю вилетів за кордон

Порошенко із сім’єю вилетів за кордон

Колишній президент України Петро Порошенко разом із своєю сім’єю вилетів на відпочинок у Туреччину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Інформацію про те, що колишній глава країни поїхав за кордон, підтвердили у Державній прикордонній службі. Порошенко вилетів у Стамбул.

Як відомо, 24 липня колишній президент прийшов на допит у Державне бюро розслідувань на день раніше наміченої дати. Він пояснив це тим, що хоче швидше дати необхідні покази, оскільки має намір вилетіти в довготривалу відпустку. Тим не менш, співробітник ДБР відмовився проводити слідчі дії того дня, пояснивши це своєю зайнятістю. Допит був перенесений на наступний день, 25 липня.

Після допиту, який завершився нападом праворадикального екстреміста Микити Макєєва на автомобіль Порошенка, колишній глава держави залишився у Києві ще на кілька днів. Очевидно, це було пов’язано з вчорашньою Хресною ходою ПЦУ, у якій екс-президент планував взяти участь.

Джерела «Української правди» стверджують, що інші члени родини Порошенка вилетіли з Києва ще минулого тижня. Колишній президент – лише вчора, після завершення урочистостей на честь 1031-ої річниці Хрещення Русі.

Нагадаємо, що на останніх виборах Порошенко був обраний до Верховної Ради за списками партії «Європейська солідарність». Майбутня фракція «ЄС» з урахуванням кількох мажоритарників, може становити від 24 до 28 депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?