Я хотів помститися: після нападу на авто Порошенка ветеран "Азову" записав відеозвернення
Категорія
Україна
Дата публікації

Я хотів помститися: після нападу на авто Порошенка ветеран "Азову" записав відеозвернення

Я хотів помститися: після нападу на авто Порошенка ветеран "Азову" записав відеозвернення
Джерело:  online.ua

Ветеран полку "Азов" Микита Макєєв записав відеозвернення, у якому пояснює, чому "напав" на екс-президента Петра Порошенка під будівлею Державного бюро розслідувань, передає ONLINE.UA.

"Я родом із Санкт-Петербурга. У 2014 році приїхав воювати за незалежність України. Сьогодні, купивши в темпі чотири бронежилети, три з яких ми з товаришами прострелили на полігоні, ось так от просто і легко, я хотів один із них передати особисто Петру Олексійовичу. Він не прострелений. Я б хотів, щоб він надів його на себе або на свого синочка, який нібито воював у Краматорську і випробував його. Але оскільки його озброєні "тітушки" мене не пустили, погрожуючи зброєю, мені нічого не залишалося зробити, як зробити те, що я зробив", - пояснив Макєєв.

Він також наголосив, що хотів помститися колишньому президенту України.

"Я хотів помститися йому за всі ті п'ять років принижень, які він за допомогою своїх підлеглих в Адміністрації президента вчинив стосовно іноземних добровольців, обіцяючи їм громадянство, а замість цього запустивши їх по дев'ятьох колах бюрократичного пекла", - додав чоловік.

Нагадаємо, що 25 липня колишній президент України Петро Порошенко приїхав у Державне бюро розслідувань. Політик поскаржився на те, що через допит переніс важливу міжнародну зустріч.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше глава держави Володимир  Зеленський повідомив, що до правоохоронних органів передана ще одна справа щодо розкрадань  в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?