Кабмін обіцяє підтримку бізнесу у "червоній" зоні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін обіцяє підтримку бізнесу у "червоній" зоні

Кабмін обіцяє підтримку бізнесу у "червоній" зоні
Джерело:  online.ua

В Міністерстві економіки розробляють законопроєкт про підтримку бізнесу в українських регіонах, які потрапили до "червоної" зони — станом на ранок 9 листопада це уже 17 областей.

Джерело: сайт Офісу Президента

В уряді пообіцяли підтримку бізнесу у "червоній" зоні

За словами українського лідера Володимира Зеленського, законопроєкт про підтримку бізнесу буде готовим уже незабаром - про це він повідомив під час селекторної наради 8 листопада.

Глава держави звернув увагу на те, що підтримка бізнесу в сьогоднішніх умовах залишається вкрай важливою. Насамперед йдеться про ті регіони України, які потрапили до "червоної" зони.

"Міністерство економіки уже розробляє законопроєкт, який стосується підтримки підприємців у регіонах з жорсткими карантинними обмеженнями. Уже найближчим часом його мають скерувати на розгляд до Верховної Ради", - йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, станом на 9 листопада 17 областей перебувають у червоній зоні. З 15 листопада в цьому переліку може опинитися і Черкаська область, у якій протягом останніх декількох днів стрімко збільшується кількість хворих.

Главо МОЗ повідомив про пік пандемії коронавірусу в Україні

8 листопада глава Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко офіційно повідомив, що українській владі вдалося загальмувати темп зростання кількості хворих коронавірусом та госпіталізацій. За його словами, висока смертність від COVID-19 зумовлена тим, що зараз наша країна переживає пік пандемії.

"Ляшко наголосив на важливості вакцинації, адже понад 95% госпіталізованих із Covid-19 – не щеплені проти коронавірусу. У таких громадян тяжчий перебіг хвороби і серед них більший відсоток смертей внаслідок її ускладнень. Міністр охорони здоров’я доповів, що загалом в Україні вже вакциновано 11,5 млн громадян, з них 8 млн осіб – двома дозами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?