Кабмін обіцяє українцям суттєве зростання мінімальної зарплати – названо цифри
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін обіцяє українцям суттєве зростання мінімальної зарплати – названо цифри

Кабмін обіцяє українцям суттєве зростання мінімальної зарплати – названо цифри

Голова Кабінету міністрів Володимир Гройсман пообіцяв у наступному році суттєво збільшити рівень мінімальної зарплати, піднявши її до 5500 гривень. Якщо ж брати перспективу на 1,5-2 роки, то в уряді збираються підняти середню зарплату до 620 доларів. Про це Гройсман заявив в ході сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Економічну правду ».

«Ми спираємося на реальні можливості економіка, і я бачу те, що в наступному році мінімальна зарплата буде вже не 4173, а 5500 гривень», – зазначив прем’єр-міністр.

Альтернативою цього Гройсман вважає прихід до влади популістів, які розгонять інфляцію за рахунок грошової емісії

«Хтось включить друкарський станок і почне розганяти інфляцію, робити разові подачки і заведе країну в дефолт або фінансову кризу».

Як відомо, Володимир Гройсман теж є учасником виборчих перегонів до парламенту на чолі власної політичної партії. За останніми рейтингами соціологів, її підтримує 1-2% виборців. Це робить малоймовірним шанси потрапляння до Верховної Ради.

Нагадаємо, що кілька днів тому в уряді оголосили, про те, що збираються підвищити зарплату усім освітянам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?