Кабмін оголосив про початок Великого будівництва - що це означає
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін оголосив про початок Великого будівництва - що це означає

Кабмін оголосив про початок Великого будівництва - що це означає
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук в ході пресбрифінгу виступив з важливим повідомленням. Він підкреслив, що 1 березня почалися будівельні роботи на трьохсот об’єктах соціальної інфраструктури, передає ONLINE.UA.

"За зиму ми підготували величезну кількість проєктів, які сьогодні почали будуватися. Тепла погода сприяла тому, що ми готові до запуску "Великого будівництво", яке анонсували ще восени", – наголосив прем’єр-міністр.

За словами Гончарука, "Велике будівництво" - це ініціатива українського лідера Володимира Зеленського з будівництва соціальних інфраструктурних об’єктів та 4 тис км доріг.

"Ми провели нараду, присвячену цьому великому проєкту, і я можу констатувати, що вже почалися одночасні будівельні роботи на понад трьохсот об’єктів", – додав Гончарук.

Окрім того, очільник Кабміну підкреслив, що цьогоріч заплановано будівництво 100 шкіл, 100 дитсадків, 100 стадіонів та 200 приймальних відділень в лікарнях. Також зазначається, що у кожної області має бути узгоджений з Міністерством розвитку громад та територій перелік об’єктів, які область має намір побудувати або відремонтувати протягом року.

Варто звернути увагу на те, що окремо області також мають узгодити з Укравтодором перелік доріг, які планують побудувати в рамках Дорожнього фонду. За словами Олексія Гончарука, в пріоритеті наразі — дороги до опорних шкіл та лікарень.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, очільник президентської партії  "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що реформу децентралізації можуть завершити ще до проведення місцевих виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?