Кабмін окреслив для Авакова "червоні лінії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін окреслив для Авакова "червоні лінії"

Кабмін окреслив для Авакова "червоні лінії"

Новий очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що рішення залишити в складі уряду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова було одним із найскладніших, однак очільнику МВС "окреслили червоні лінії", за які не можна переступати.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Рішення по Авакову дискутується і є складним. Але справа, якою я і моя команда займається, узагалі не має простих рішень. Єдине що я можу сказати: ми дуже чітко окреслили червоні лінії, поговорили серйозно", – сказав Гончарук.

На прохання висловити власну думку щодо фігури Авакова прем’єр сказав:

"Я вважаю, що Аваков зробив багато хорошого для країни в певний період часу. Водночас є багато підстав вважати, що він великий бізнесмен, який має певні свої інтереси", - додав він.

Окрім того, чиновник наголосив, що Аваков "не є незамінним" та висловив невдоволення темпами реформи поліції.

"Одна з тих реформ, яка не відбулася, - це реформа поліції. "Патрулька" була… й далі вона не пішла. Реформу кримінальної поліції треба продовжувати", – сказав прем’єр-міністр, а також зазначив, що скоро зустрінеться з Аваковим, щоб детально обговорити цю тему.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков виступив з заявою у відповідь на вимоги активістів подати у відставку  після резонансного вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?