Кабмін перейменував чотири міністерства і створив два нових
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін перейменував чотири міністерства і створив два нових

Кабмін перейменував чотири міністерства і створив два нових
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів затвердив свою нову структуру - він перейменував чотири міністерства, а також створив два нових. Це підтверджує постанова Кабміну №829, передає ONLINE.UA.

Зазначається,що перейменовано Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ в Міністерство розвитку громад і територій. Міністерство економічного розвитку і торгівлі було перейменовано в Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства. Міністерство екології та природних ресурсів Кабмін перейменував в Міністерство енергетики і захисту навколишнього середовища. Міністерство у справах ветеранів стало Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Окрім того, уряд створив два нових міністерства: Міністерство цифрової трансформації, реорганізувавши Державне агентство з питань електронного урядування; Міністерство культури, молоді і спорту, реорганізувавши Міністерство інформаційної політики та поклавши на нього завдання і функції ліквідованих Міністерства культури і Міністерства молоді і спорту.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив, що уряд вирішив об’єднати Міністерство екології та природних ресурсів з відомством з питань енергетики та вугільної промисловості задля ефективної роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?