Уряд пояснив, навіщо об'єднав два міністерства - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд пояснив, навіщо об'єднав два міністерства - подробиці

Уряд пояснив, навіщо об'єднав два міністерства - подробиці
Джерело:  Hromadske

Новий міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив, що уряд вирішив об'єднати Міністерство екології та природних ресурсів з відомством з питань енергетики та вугільної промисловості задля ефективної праці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами посадовця, новий уряд намагався уникнути конфлікту між двома структурами та досягти ефективного забезпечення збереження довкілля під час роботи в енергетичній сфері.

"Таку логіку ми заклали для зміни погляду на питання екології, захисту довкілля та енергетики. Ми розуміємо, що з огляду на ті світові тенденції, які склалися у світі, ми не можемо й надалі залишати конфлікт на рівні міністерств. І маємо забезпечити формування політики максимально комплексно", - підкреслив Оржель.

Міністр додав, що тема екології не буде віднесена на другий план у новому відомстві. Його головними напрямками стануть енергоефективні заходи, скорочення шкідливих викидів у повітря.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський виступив із заявою про зміни кредитних ставок в Україні у майбутньому. За його словами, вже у 2020 році громадяни отримають більше можливостей для придбання різноманітного майна у кредит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?