Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку

Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Джерело:  ТСН

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв українцям зменшити в наступному році процентні ставки по кредитах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « ТСН ».

Обіцянка знизити відсотки пролунала від Володимира Зеленського в програмі «100 днів президента», яку днями було показано на телеканалі «1+1».

«…Планується і з приводу кредитування. Готуємось послабити відсоток, щоб відсоток був зменшений. В уряді готують формат, щоб в 2020 році у людей була можливість купувати ті чи інші речі, нерухомість або землю купувати за інший відсоток», – повідомив Зеленський.

За словами глави держави, 17-18% по кредитах, які існують в даний час, «просто неможливо виплачувати».

Нагадаємо, що в цьому ж інтерв’ю президент розповів, що уряд Олексія Гончарука буде відправлено у відставку, якщо не знизить комунальні тарифи для населення.

«Задача така поставлена новому уряду: вони повинні показати модель, і якщо не буде зменшення комуналки, будемо прощатися з урядом. Все, що вони зможуть, вони зроблять», – заявив Зеленський.

Варто відзначити, що згідно чинного законодавства новий Кабінет міністрів має імунітет на відставку протягом 12 місяців з часу свого призначення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?