Кабмін сколихнув новий скандал через фото українського міністра з Кадировим
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін сколихнув новий скандал через фото українського міністра з Кадировим

Кабмін сколихнув новий скандал через фото українського міністра з Кадировим
Джерело:  online.ua

Український уряд сколихнув черговий резонансний скандал. Його спровокувало фото, на якому поруч зображені міністр стратегічних галузей економіки Олег Уруський і глава Чечні Рамзан Кадиров. Знімок, імовірно був зроблений на військовій виставці IDEX 2021 Абу-Дабі, яку напередодні відвідав Уруський. Поки невідома справжність знімка, не виключено, що це фотошоп. Але на нього миттєво відреагував глава Кабміну Денис Шмигаль, який опублікував фото Уруського і Кадирова в Facebook і зажадав негайних пояснень від українського міністра, передає ONLINE.UA.

"Чекаю від Олега Уруського термінового пояснення", - підписав скандальний знімок Шмигаль.

Фото Уруського і Кадирова найімовірніше було зроблено на військовій виставці IDEX 2021 Абу-Дабі, яку напередодні відвідав український міністр. У своєму Facebook Уруський публікував знімки з цієї виставки і повідомляв, що там зустрівся з головою Вищої ради оборонної промисловості Саудівської Аравії Ахмедом Аль Оалі і з федеральним міністром з питань оборонної промисловості Пакистану Зобайдой Джалалом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед військовою виставкою в Абу-Дабі з керівництвом ОАЕ провів важливі переговори президент України Володимир Зеленський. За їх результатам були укладені контракти на 3 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?