Кабмін затвердить алгоритм виходу з карантину - опорні дати назвали у МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін затвердить алгоритм виходу з карантину - опорні дати назвали у МОЗ

Кабмін затвердить алгоритм виходу з карантину - опорні дати назвали у МОЗ
Джерело:  rbc.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов оголосив, що алгоритм для виходу України з карантину вже готовий, у ньому узгодили так звані опорні дати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

За словами посадовця, влада діятиме згідно з алгоритмом з чіткими визначеними показниками.

"Також в нас згідно цих показників є прогнозовані дати, коли ми вважаємо, що можемо досягнути цих показників. У нас є контрольні дати, які ми розробили для себе: це там 22 травня, відповідно потім 1 червня, 11-те і так далі", - пояснив Степанов.

Він додав, найближча зустріч Кабінету міністрів стане приводом для розгляду та ухвалення алгоритму.

"Я думаю, що вже на цьому тижні сьогодні-завтра ми презентуємо все це. Ми вважаємо, що ми будемо звертатися до уряду, щоб було затверджено це відповідною постановою", - резюмував міністр.

Він також зауважив — план з відкриття дитячих садків також презентують протягом тижня.

Станом на ранок у середу, 13 травня, в Україні підтвердили вже 16 425 випадків коронавірусу COVID-19.

Напередодні, 12 травня, почався перший етап послаблення карантину, який став чинним ще у середині березня. Утім, про роботу громадського транспорту та повне скасування ще не йдеться.

Як повідомляв ONLINE.UA, Організація Об’єднаних націй попереджає про високу ймовірність виникнення голоду в окремих країнах. За прогнозом експертів Всесвітньої продовольчої програми, голод може торкнутися близько чверті мільярда людей на різних континентах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?