Кабмін здивував українців новою ідеєю
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін здивував українців новою ідеєю

Кабмін здивував українців новою ідеєю
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет пропонує частину міністерств перемістити до головної будівлі уряду на вулиці Грушевського, а ті, що залишилися – продати. На його думку, багато площі використовується неефективно, передає ONLINE.UA.

"Багато залів для нарад. Великі незатишні коридори. Велетенські кабінети керівників. За попередніми підрахунками, у будівлю теоретично можуть в’їхати додатково до 1000 людей", – додав міністр.

За його словами, частина міністерств можуть переїхати зі своїх офісів, розкиданих по всьому Києва, до головної будівлі уряду, а приміщення цих міністерства виставити на приватизацію.

"Нерухомість у центрі Києва дорога", – каже Дубілет.

Варто зазначити, що сам міністр Кабміну також влаштував переїзд. Він вирішив, що його кабінет занадто великий для 1 людини і у ньому "можна заблукати". Тож Дубілет вирішив змінити свій офіс на менше місце. У старому кабінеті Дубілет планує облаштувати опенспейс для щонайменше 20 людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що уряд підготує законопроект, що скасує обов’язковість трудових книжок. Раніше він обіцяв удвічі скоротити використання паперу в документообігу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?