Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення

Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення

Кабінет міністрів звільнив очільника Українського інституту національної пам’яті. На цій посаді Володимир В’ятрович перебував останні 5 років, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Історичну правду".

"Я завершив каденцію на посаді Голови Українського інституту національної пам'яті... Робота стала щоденним продовженням Майдану задля втілення його цінностей. Можу сказати, що більшість амбітних цілей, які ставив перед собою, досягнув", - наголосив В’ятрович.

Він також закликав продовжувати роботу з популяризації історії, адже це знання, які роблять нас не лише розумнішими, але й сильнішими.

"Я отримав запевнення від Прем'єр-міністра, що, не зважаючи на зміну керівника, Інститут збереже статус органу влади та інструменту політики національноі пам'яті, будуть продовжені формат та напрямки роботи. Дякую усім, хто був поруч протягом п'яти років. Ми зробили багато", - додав чиновник.

Нагадаємо, Володимир В'ятрович був призначений директором УІНП 25 березня 2014 року. У 2008—2010 роках очолював Архів СБУ та розсекречував колишні архіви КГБ.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий прем’єр Олексій Гончарук  оголосив про скасування традиції транслювання  у прямому етері кожного засідання уряду. Він заявив, що представники Кабміну будуть організовувати брифінги після зборів для інформування журналістів і, відповідно, суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?