Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення

Кабмін зважився на ще одне гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Український уряд 27 листопада звільнив з посади заступницю міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександру Клітіну, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

Напдеп "Європейської солідарності" Гончаренко розповів, що чиновницю звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія. Народний обранець зазначив, що на його запитання про причини звільнення Клітіної, прем'єр Олексій Гончарук відповідати не захотів, проте нібито сказав: "щоб не робити хайп".

Що цікаво, сам міністр інфраструктури Криклій на засіданні був відсутній, адже наразі знаходиться разом із президентом у Литві в рамках офіційного візиту.

Варто нагадати, що декілька днів тому міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що на наступному засіданні Кабінету міністрів проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної. Сама Клітіна заявила, що з посади йти не збирається. Вона вважає, що у скандалу з нібито її потраплянням на посаду через ліжко є замовники і що вона подаватиме до суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше скандальний пранкер Джокер злив у мережу листування із нардепом від "Слуги народу" Романом Іванісовим, який був засуджений за групове зґвалтування. Варто зазначити, що пранкер писав цього разу від імені високопоставленого чиновника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?