Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА

Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів погодив відставку Віталія Кличка з посади голови Київської державної адміністрації. Про це повідомив екснардеп Сергій Лещенко, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні новий уряд Гончарука підтримав рішення про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської державної адміністрації. Рішення тепер за президентом Зеленським. Зустрічі з Джуліані не допомогли", - написав політик.

Джерело "Української правди" в уряді підтвердило прийняття такого рішення.

 Варто зазначити, що раніше новопризначений прем’єр-міністр Олексій Гончарук сказав журналістам, що не готовий говорити про відставку Кличка, бо "не вивчав це питання". Офіс президента Володимира Зеленського домагався звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації з кінця липня.

За попередніми даними, у команди Зеленського є дві кандидатури на посаду голови КМДА: Олександр Ткаченко (гендиректор холдингу "1+1 Media" Ігоря Коломойського) і Андрій Холодов (бізнесмен і кум дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко).

Як повідомляє ONLINE.UA, Кличко, перебуваючи у Нью-Йорку, вирішив з іронією відповісти на звинувачення з боку Офісу президента та  особисто його очільника  Андрія Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?