Не сховаєшся: Кличко іронічно відповів на закиди голови Офісу президента
Категорія
Україна
Дата публікації

Не сховаєшся: Кличко іронічно відповів на закиди голови Офісу президента

Не сховаєшся: Кличко іронічно відповів на закиди голови Офісу президента
Джерело:  online.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко, перебуваючи у відпустці, передав іронічний привіт главі Офісу президента Андрію Богдану. Як повідомляє ONLINE.UA, відповідний пост з фотографією столичний мер розмістив на своїх акаунтах у Facebook та Twitter.

«Привіт Андрію і Богдану! Вавришу і Андрію, щоб хлопці не переплутали. Спорт виховує волю до перемоги. Чесної і відкритої, коли не збрешеш і не сховаєшся за чиюсь спину…», – написав Кличко під фото, де він катається по хвилях на кайтсерфе.

«Тролінг» від Кличка на адресу Андрія Богдана, очевидно, є відповіддю на пост від глави Офісу президента, в якому він натякав на те, що мер Києва має розумові здібності, які не відповідають його посаді. У завуальовано нецензурній формі один з найближчих соратників Володимира Зеленського пожартував під фотографією Кличка: «Б…ть, скажите уже кто-нибудь, он Андрей или Богдан?»

Нагадаємо, що кілька тижнів тому в Офісі президента повідомили про намір розділити посади київського мера та голови КМДА. За останньою інформацією, новим головою столичної міськдержадміністрації у Зеленського бачать Олександра Ткаченка – топ-менеджера телеканала «1+1», який належить олігарху Ігорю Коломойському. На останніх виборах Ткаченко був обраний народним депутатом по списку партії «Слуга народу».

У свою чергу, Кличко вважає своє можливе звільнення незаконним, апелюючи до рішення Конституційного суду, який кілька років тому ухвалив, що посади мера Києва та очільника КМДА має обіймати лише одна людина – обраний киянами міський голова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?