Кадиров поставив ультиматум Зеленському щодо Мінських угод
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров поставив ультиматум Зеленському щодо Мінських угод

Кадиров поставив ультиматум Зеленському щодо Мінських угод
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров публічно звернувся до президента Володимира Зеленського та українських громадня, а також почав вимагати виконати Мінські угоди. За його словами, це допоможе "уникнути незворотних наслідків".

Джерело: Telegram-сторінка Рамзана Кадирова

Кадиров пригрозив Зеленському та Україні через Мінські угоди

У моєму зверненні є два посилки до двох адресатів – до української влади та до українського народу. Пане Зеленський! Час клоунади добіг кінця. Настала година виконання обов'язку перед власним народом, щоб уникнути незворотних наслідків. Тобто сьогодні як ніколи виникла потреба виконання Мінських угод, під якими стоїть підпис не лише президента Росії, а й президента України, - заявив Рамзан Кадиров.

За словами глави Чечні, чітке та конкретне виконання положень, які вказані у Мінських угодах, - один із ключових кроків у справі врегулювання конфлікту між Росією та Україною

У зв'язку з цим ви, як гарант Конституції та безпеки свого народу та держави, просто зобов'язані зробити все від вас залежне, щоб уникнути кровопролиття та встановлення миру. Президент Володимир Путін та народи Росії не хочуть війни, ми не з чуток знаємо сенс цього страшного слова. Будьте розсудливі, пане Зеленський!, - заявив Кадиров.

Ба більше, глава Чечні почав стверджувати, що "любить Україну та її добрий народ", а також додав що не хоче вірити в те, що українські громадяни вважають себе "частиною західного світу з її русофобською істерією".

Звернення Кадирова до українців (фото - скриншот)

Що Путін говорив про Мінські угоди та їх виконання

Як уже згадувалося раніше, 8 лютого Володимир Путін вкотре почав вимагати від України надати особливий статус ОРДЛО до виведення російських військ, а також залишити бойовиків на керівних посадах.

Іншої альтернативи немає. У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди – ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України – ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод. Ну, подобається – не подобається… Терпи, моя красуне! Треба виконувати! Інакше ніяк, — сказав Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?