Кадиров цинічно відреагував на скандал навколо його фото з Уруським
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров цинічно відреагував на скандал навколо його фото з Уруським

Кадиров цинічно відреагував на скандал навколо його фото з Уруським
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров відзначився черговим цинічним випадів на адресу України. Він відреагував на резонансний скандал навколо фото, на якому поряд з ним стоїть міністр стратегічних галузей економіки Олег Уруський. Кадиров запевняє, що до військової виставки в Абу-Дабі не був знайомий з українським чиновником, а скандал назал "повною нісенітницею, висмоктаною з пальця". При цьому чеченський лідер скористався нагодою зневажливо висловитися про українську владу і самому віце-прем'єрі України, заявивши, що якби знав хто стоїть поруч з ним, то не підпустив би. Про це Кадиров написав в своєму Telegram-каналі, передає ONLINE.UA.

 Олег Уруський та Рамзан Кадиров (фото - facebook.com/dshmyhal)

"Весь цей галас висмоктаний з пальця і не вартий виїденого яйця. Хотів би звернутися до тих, хто роздув цей скандал: не займайтеся дурницями! До вчорашнього дня я поняття не мав, хто такий Уруський. Знав би - не підпустив", - написав Кадиров .

Таким чином Кадиров відреагував на реакцію глави Кабміну Дениса Шмигаля, який зажадав термінових пояснень від Уруського за фото з Кадировим. Важливо відзначити, що на знімок вже також послідувала і реакція Офісу президента. Заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко зазначив, що бачив це фото, але остаточне рішення з цього скандалу буде приймати Кабмін, якому належить з'ясувати чи була зустріч між Уруським і Кадировим чи ні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Уруський виправдався за скандальне фото з Кадировим. Чиновник визнав, що цей знімок справжній і не є фотошопом. Він дійсно виявився поруч з Кадировим на виставці в Об'єднаних Арабських Еміратах, але це сталося через протокол держави-організатора заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?