Кадиров уже почав готуватися до майбутнього розподілу влади у РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров уже почав готуватися до майбутнього розподілу влади у РФ

Кадиров уже почав готуватися до майбутнього розподілу влади у РФ
Джерело:  online.ua

Поплічник диктатора Володимира Путіна та скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров почав вербувати до своїх військ бойовиків з так званої "армії ДНР". Згідно з даними представників ЗСУ, у такий спосіб він намагається посилити свої позиції, адже уже готується до майбутнього розподілу влади у Росії.

Джерело:  Центр національного спротиву, який створили Сили спеціальних операцій ЗСУ

Кадиров готується до нового розподілу влади в Росії

За словами представників ЦНС, останні дії та рішення Рамзана Кадирова можна назвати "феодальними течіями, які пов’язані з майбутнім розподілом влади".

Окрім того, наголошується, що вплив глави Чечні на окупованих територіях Донецької області справді зростає, й де-факто Кремль уже віддав йому їх під управління.

Саме його бойовики "забезпечують порядок" і здійснюють репресії в захоплених містах, - зазначають у Центрі національного спротиву.

Варто також зазначити, що кадировці грабують регіон.

Як Кадиров вирішив посилити свою владу 

Як вдалося дізнатися, ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін, який лише формально виконує роль керівника у захоплених районах Донецької області, уже розпочав "підготовку" своїх підопічних в університеті спецназу, який знаходиться у Чечні.

На переконання українських аналітиків, це суттєво посилить вплив Кадирова на ТОТ, оскільки тепер де-факто саме він займатиметься підготовкою тих, хто буде відповідальним за особисту охорону гауляйтерів.

Крім цього, особиста гвардія Кадирова поповнюється новими обличчями, що також змінює баланс сил в майбутньому перерозподілі влади, - йдеться в повідомленні.

Що також важливо розуміти, кадировці майже не беруть участь у боях проти Збройних сил України, а це провокує нервозність серед інших військових формувань Кремля, які втрачають дуже багато живої сили та стрімко слабнуть.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?