Кадиров влаштував істерику через оприлюднення втрат російської армії
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров влаштував істерику через оприлюднення втрат російської армії

Кадиров влаштував істерику через оприлюднення втрат російської армії
Джерело:  online.ua

Скандальний очільник Чечні та поплічник російського диктатора Рамзан Кадиров публічно накинувся зі звинуваченнями на керівників російських регіонів, які оприлюднюють детальну інформацію про втрати армії Російської Федерації у війні проти України.

Джерело: Телеграм-канал Рамзана Кадирова

Кадиров панікує через оприлюднення втрат російських окупантів

Під час виконання бойових завдань неминучі втрати. Спецоперація (так росіяни називають війну проти України – ред.) в Україні не виняток. Давлячи сатанинську нечисть, гинуть наші хлопці… Але я не розумію, коли керівники регіонів сурмлять про кількість загиблих у СВО. У мене запитання: для чого? Пишуть усе в найдрібніших подробицях і деталях... Не треба маніпулювати на темі наших героїв, писати, що в такому-то регіоні загинуло стільки-то, а в іншому – стільки, - скаржиться поплічник Володимира Путіна.

Окрім того, Рамзан Кадиров підтвердив втрати свого народу у війні, а також почав цинічно хизуватися, що він та його команда нібито допомагає родинам загиблих усім необхідним, включно з виплатами по 1 млн рублів у разі загибелі людини та 500 тисяч – за поранення.

Фото - скриншот

Виплачуємо ще до надання матеріальної допомоги від Міноборони. Це найправильніше, що можна зробити в ситуації. Закликаю владу на місцях займатися вирішенням питань сімей загиблих та постраждалих бійців, та не коментувати втрати, - вимагає глава Чечні.

Які наразі втрати армії РФ у війні проти України

Згідно з даними Генштабу ЗСУ, протягом майже року війни проти України армія Російської Федерації втратила майже 140 тисяч своїх солдатів.

Глава Міноборони Британії Бена Воллеса нещодавно повідомив, що президент Володимир Путін наразі залучив до війни проти України майже всю свою армію — мовиться про 97%.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?